sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Seitsemän yötä ja kahdeksan päivää

Titus on ollut nyt tasan viikon uudessa kodissaan, erossa emostaan ja sisaruksistaan.

Sopeutuminen on sujunut hienosti heti ensimmäisitä päivistä lähtien. Ruoka ja juoma maittavat taas ja uloskin ollan päästy peuhaamaan pallon ja frisbeen kanssa. Titus on joka yö valinnut nukkumapaikkansa vähän sieltä sun täältä eikä koppa ole enää tahtonut riittää.

Titus löysi tänään uuden lepäilypaikan vetolaatikoston alta
Ison osan tarpeistaan Titus on osannut tehdä ulos tai sanomalehdelle, mutta joitakin köntsiä ja lätäköitä on kyllä löytynyt mitä eriskummallisimmista paikoista. Tänä aamuna jo parina ensimmäisenä tuntina heräämisen jälkeen Titukselta pääsi 12 pissaa ja 2 kakkaa.

Tänään Titus sai tutustua vähän isompaan ihmislaumaan syntymäpäiväjuhlien takia. Vieraille se ei ole juurikaan haukkunut vaan tullut iloisesti tervehtimään häntä heiluen. Myöhemmin illalla naapurustossa asuva serkkujen koira tuli tapaamaan Titusta, kuten jo muutamana aiempanakin iltana.

Olemme yrittäneet pikkuhiljaa kouluttaa ja totutella Titusta  normaaliin arkeen. Kovin pitkiä aikoja se ei vielä toistaiseksi ole joutunut olemaan yksin kotona, mutta niistäkään pienistä pätkistä se ei selvästikään pidä. Kylpyyn Titus on päässyt jo monta kertaa.

Kantokoppaan tutustumista


Leikin aika
Ensimmäinen viikko on nyt siis takana, mutta vielä on paljon tehtävää ja nähtävää.

Tuleeko sitä ruokaa vai ei?




1 kommentti:

  1. Hei Aapo :)
    nopeasti katsottuna noissa ottamissasi kuvissa voisi olla yhtä hyvin Helmi. Ovat pentujen kasvot niin saman näköisiä.

    VastaaPoista