sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Koiranpoika sairastaa

Tänään aamulla Titus alkoi kakistella hengitystään, aivan kuin olisi nielaissut jotain sopimatonta. Silloin se oksensi ensimmäisen kerran, mutta pysytteli kuitenkin päivällä aivan normaalissa kunnossa. Jossain vaiheessa iltapäivää Titus alkoi oksennella monta kertaa peräkkäin lyhyellä aikavälillä. Se ei jaksanut enää tehdä muuta kuin nukkua ja käydä välillä oksentamassa lisää. Viimeistään siinä vaiheessa Tituksen kunnosta alettiin olla melkoisen huolestuneita. Jonkinnäköistä lääkettäkin koiralle haettiin, mutta sille ei loppujen lopuksi tullut lainkaan käyttöä.

Titus hakeutui sairastamaan suojaisaan sopukkaan uunin ja puulaatikon väliin

Nappulat eivät kauaa sisällä pysyneet
Iltakahdeksan aikoihin Tituksen kunto alkoi huomattavasti parantua. Pitkän lepäämisen jälkeen se oli taas pirteässä kunnossa ja oma iloinen itsensä. Titus teki siistin, kiinteän kakkapökäleen ja vaikutti muutenkin taas hyväkuntoiselta. Tuntia myöhemmin se riehui taas jo entiseen malliin.

Huomenna Tituksella on rokotusaika, jossa sen kuntoa voi hieman tutkia. Erilliseen eläinlääkäriaikaan ei olla toistaiseksi vielä nähty tarvetta. Pahimpana pelkona oli tietysti suolitukos, mutta huono olo on voinut yhtä hyvin johtua myös kuppiin yöksi jääneestä ruuasta. Titus ilmeisesti söi sitä aamulla, ja se on saattanut aiheuttaa hieman sahanpuruja vatsaan.
Tarkkailemme tilannetta yön yli, mutta ainakin toistaiseksi kaikki näyttäisi olevan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti