keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ulkoilua lähimaastossa

Tituksen kanssa käytiin tänäänkin läheisellä harjulla peuhaamassa. Sen verran harvaanasuttua seutua löytyy että koiran uskaltaa päästää irti hihnasta kun muita lajitovereita ei näy. Silloin tällöin Titus hieman vieroksuu pihallemenoa, liekö kylmistä säistä. Tänään kuitenkin tuli kaunis ja lämmin päivä jolloin ulkoilukin maittoi.

 

Titus on ollut hyvin kiinnostunut muista ihmisistä ja  muut ihmiset Tituksesta. Pienet lapset äkkinäisine liikkeineen kuitenkin pelottavat joskus pentua, samoin kuin polkupyörät, mopot, räksyttävät koirat, vettä roiskuttavat autot, potkulautailijat ja autoja pihallaan pesevät ihmiset. Myös mustat lastenvaunut saivat aikaan melkoisen rähinän. Mitä lie koira niistäkin ajatellut.

Tituksen pentuhepuleilta ei olla vältytty. Riehumiskohtaukset johtavat usen lahkeiden puremiseen, ja on suoranainen ihme että villasukat ja tohvelit ovat vielä yhtenä kappaleena. Selättäminen ei ole paljoa auttanut, ja yksin hetkeksi jättäminenkin vain muutamaksi minuutiksi kerrallaan. Yleensä kohtaukset ovat ohi noin kymmenessä minuutissa, jonka jälkeen voidaankin taas leikkiä hyvillä mielin.

Toissapäivänä Titus sai matotahnaa, ja ensi viikolla onkin vuorossa rokotus. Sen jälkeen Titusta voidaan alkaa sosialistamaan rauhassa muihin koiriin, ilman että niitä tarvitsee kiertää kaukaa lenkkipolulla.

Täältä tulee hirmuinen rölli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti