maanantai 24. helmikuuta 2014

Ensimmäinen yö takana

Tituksen ensimmäinen yö on nyt onnellisesti takanapäin. Kopalle löytyi paikka keittiön oven juurelta, jossa Titus jo päivällä nukkui pitkiäkin rupeamia luontevasti. Illan tullen isä kantoi patjansa lattialle Tituksen viereen, jossa on tarkoitus pitää pennulle seuraa pari ensimmäistä yötä. Kumma kyllä, aiemmin päivällä niin unelias koira sai illalla uskomattoman paljon uutta energiaa ja riehui siihen malliin, että parasta oli vain sammuttaa valot ja yrittää rauhoitella pentua. Yö sujui melko rauhallisesti aina pikkutunneille asti, jolloin Titus yllätettiin istumassa märällä sanomalehdellä koppansa vieressä. Pikku siivouksen jälkeen jatkettiin loppuyö hieman huonounisesti. Aina välillä Titus ramppaili koppansa ja lattian välillä hieman levottomasti, mutta muuten kaikki sujui hyvin.

Titus uinuu sikeästi päiväunia pöydän alla ja peittoon kääriytyneenä
Tänään Titus oli jo aivan eri pentu kuin eilen. Nyt se on rohkeasti tutkinut koko talon, ja juomaankin se on jo suostunut paremmin kuin ennen. Kovaäänistä haukkumistakin on pienestä pennustamme irronnut.

Tituksella on ollut paha tapa purra kaikkea mikä liikkuu, ja kaikenlaista liikkumatontakin. Nilkkojen pureskelu on osoittautunut yhdeksi sen suosikkipuuhista. Myös mopin jahtaaminen ja järsiminen on osoittautunut Tituksen mielestä hauskaksi leikiksi.

Seuraavana yönä yritetään taas samaa kuin viime yönä, mutta tällä kertaa patja hieman kauempana Tituksen kopasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti