tiistai 10. maaliskuuta 2015

Titus Lapissa

Tituksen hiihtoloma muutama viikko sitten sujui lumisissa merkeissä etelän loskasäistä huolimatta. Lapin perukoilla pakkanen paukkui ja lunta riitti koko viikon ajan. Ajomatkat tosin olivat pienelle koiralle pidempiä kuin koskaan ennen, mutta sujuivat täysin ongelmitta. Tulipahan taukopaikalta tuotua hieman pihviäkin matkan ratoksi.

Mökkiin asetuttua Titus pääsi nuuhkimaan aivan uudenlaista maastoa, jossa lunta riitti valtavasti. Pienet tassut eivät tosin soveltuneet hangessa kävelyyn, ja muutamaan kertaan Titus oli jopa hukkua nietoksiin, kirjaimellisesti.

Lapissa Titus pääsi kokeilemaan aivan uutta lajia, nimittäin hiihtoa. Suksia Tituksella ei tietenkään ollut, mutta se juoksi vierellä, kun muu lauma sivakoi koiralatuja pitkin. Alkusähellysten jälkeen homma alkoi jo jollain muotoa onnistuakin.

Hiihtoharjoittelua

Titus ei liiemmin pitänyt liikkuvista suksista ja yritti purra niitä. Siksi piti muistaa pitää turvaväliä edellä hiihtäjiin, jo pelkän sauvoilla huitomisenkin tähden.

Titus juoksi raskaatkin koiraladut urhoollisesti läpi, ja mökkiin päästyä unikin maittoi.


Mitään koti-ikävän merkkejä ei Tituksessa näkynyt, mutta totta kai myös vanhoille tienoille paluu oli loman jälkeen taas mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti