torstai 6. marraskuuta 2014

Lunta maassa

Syksyn ensimmäinen kunnon lumimyräkkä saapui, ja Titus pääsi pitkästä aikaa taas hankeen peuhaamaan. Viimeksi se näki lunta keväällä, ollessaan vasta pienen pieni pentu. Joka tapauksessa Titus näyttäisi pitävän kinoksissa juoksentelusta suuresti, vaikka hiukan viileää onkin.


Lunta oli päivän aikana kertynyt paikoin yli puoli tassullista, joten kotiin tultua Titus oli kuin uitettu koira. Puhtaana se kuitenkin pysyi, verrattuna tilanteeseen vielä pari päivää sitten, jolloin sisälle ei kantautunut muuta kuin kuraa ja loskaa.


Lumi, johon Titus ei elämänsä aikana ole juurikaan ehtinyt tutustua, näytti vielä hiukan ihmetyttävän pentua, vaikka kieltämättä hauskaa olikin. Metsässä Titus juoksi tutkimaan joikaista maasta pilkistävää risua ja kepukkaa, joten sen tahdissa oli lenkittäjän vaikea pysyä (kuten alla olevasta kuvasta näkyy).


Titus on tällä hetkellä vielä paksun karvakerroksen peitossa, vaan mitenkähän käy, kun se muutaman viikon päästä menee taas siistittäväksi? Lyhyellä karvalla olo saattaa nimittäin muuttua jo paljon kylmemmäksi kuin nyt. Vaikka onhan Titus tietysti tähän saakka kulkenut samalla karvapuvullaan sekä ulkona pakkasessa, että 80-asteisessa saunassa.

Niin että mitä nyt pienistä lämpötilaeroista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti